Duktiga målare

Låt oss inte lura oss själva. Vi känner alla dem, hantverkarna. Vita eller gröna overaller. Alla skulle egentligen vilja ha dem, alla behöver dem, men du läser sällan riktigt fantastiska berättelser. Du kan stå ut ifrån mängden och faktiskt berömma hantverket. Det är dags för det, efter att målaren är färdig, berätta gärna vad du tycker! Det måste bli mer beröm och uppskattning.

Nytt hem

En kund från Malmö är mycket aktiv när det gäller arbete. De hittar balansen när de reser och upptäcker nya länder. Avkopplingsläget är helt klart mycket populärt här. Nu var emellertid också renoveringen av bostadsområdena pågående och en irriterande känsla spriddes. Rädda bilder av smuts och damm erövrade tankarnas värld och spricker alla vackra känslor som en tvålbubbla. Kunden såg redan sin förvandling av bostadsområdet glida bort och hade litet hopp om nya mönster och färger.

Känn hantverket

Låt oss ta bort alla negativa tankar och föreställa oss att det finns ett allomfattande sorglöst paket. Varför skulle det bara vara möjligt på semester, tänkte kunden och kom till oss. Tillsammans satt vi i timmar med utvalt vin och berättade för varandra om liv, arbete, bra berättelser och motiverande tankar. Härlig, en fest för sinnena. Helt enkelt vackert när människor kommer ihop som passar ihop. Du känner säkert igen det?

Premium hantverk

”Vad kan vi göra, kära herr C.” frågade jag charmigt. Svaret kom som det måste komma. ”Min fru är chefen, hon bestämmer”. Jag kunde inte lämna den här branta mallen oanvända och vi svävade genom rummen och jag lät mina tankar springa fri.

C: familjens ögon breddades och avslappning spriddes. Jag ska berätta exakt var C:s familjen tittade. Men hur ska de hitta det om vi inte skriver, pratar och gör filmer om det? Det spelar ingen roll, vi gör det och så kom det som det måste komma. Helt enkelt lysande och vi är så tacksamma. Det finns inga tillfälligheter.
Vi får inte visa bilder och det är bra i det här fallet, för de två har redan hela kvarteret på hälarna för alla vill titta.

Glöm inte att beröm din målare!!

Kontakta oss du också om du vill ha professionell målning i ditt hem i Malmö.