Få rätt känslor i dina rum

Att få färger och material att fungera är något vi gör varje dag. Mina team och jag är mycket glada om det kan vara kreativt. Det är de speciella materialen och färgerna som vi använder som gör exakt denna skillnad. Det är bra att vi med vår expertis kan hjälpa till att rikta specialeffekter med rätt färgkoncept för våra kära kunder.

  • Så att de kan vila i sovrummet
  • Så att de kan koncentrera sig på att utveckla riktigt bra idéer medan de arbetar
  • Så att anställda, kunder och gäster känner sig bekväma med dem
  • Så att trapphus blir en upplevelse

Idéer för måleriarbete i Malmö

Det finns så många vackra designidéer för nya vardagsrum och kontor att det inte är lätt för oss att välja mellan de många erbjudandena tapeter, golv, betongutseende, rostutseende, designbeläggningar, sömlösa mönster, färger och tyger. Oavsett om det är trappan som får ett handgjort betongutseende eller kontoret renoveras med ett harmoniskt färgkoncept eller den vackra gamla byggnadslägenheten som får en komplett ansiktslyftning eller ombyggnaden av en stor trappa.

Måla trappa

Vad skulle en dag vara utan att måla? Helt tråkigt. Tro mig, det skulle inte vara trevligt! Varje dag är jag med mina team på byggarbetsplatserna när de renoverar lägenheter, renoverar fasader, designkontor, målar trapphus eller till och med fyller sömlösa designgolv eller lägger designplankor. Otroligt vad vi gör med våra händer varje dag. Det gör mig väldigt stolt.

Kontakta oss som din målare så vi kan skapa rätt känslor i dina utrymmen i Malmö!