Lackera eller måla trätak

Måla trätak förändrar miljön enormt

Vad gör man med gamla trätak? Vi vill ge er en mycket tydlig rekommendation, måla vitt och därmed skapa en mycket trevligare atmosfär. Vi fick nyligen order om att måla alla takytorna i ett komplett bostadshus i Malmö. Vår kund tyckte inte längre om det befintliga träutseendet och de ville ha en lyftning på det hela.

Sprutmåla eller måla taket för hand

Som experter på målning och inredning ställer vi oss hela tiden denna fråga. Ändå tror jag personligen att måla för hand med en borste och rulle tar alltför lång tid och aldrig kan se lika vackert ut på ytan som en sprayad filt. I detta projekt använde vi också två högkvalitativa sprutmaskiner. Det som också är i detta projekt är att de två maskinerna har 25 års åldersskillnad.

Täckning, maskering, förberedande arbete

Det är alltid ett nöje för oss att titta bakom kulisserna i vår blogg. Så vi fortsätter att höra om dina stön om våra projekt. Det förberedande arbetet för ett framgångsrikt projekt tar nästan 65% av vårt faktiska, synligt vackra slutliga arbete. Det är mycket. Det var mycket maskering i förväg för detta projekt. Kanske lägger vi ut bilder över projektet så småning om.

Kontakta oss om du behöver en målare i Malmö!