målare Lund

Dags att måla om? Ta hjälp av ett proffs – Kontakta våra målare i Lund!

målare Lund

Dags att måla om? Ta hjälp av ett proffs – Kontakta våra målare i Lund!

Måleri Lund

När målade du om senast? Alla människor mår bra av att då och då omge sig med lite ny färg eller tapet. Detta gäller såväl för hem och sommarhus som vid kontor och föreningslokaler av varierande storlek och funktion. Våra målare i Lund kan hjälpa dig!

Kontakta oss för att be om gratis offert på ditt arbete!

Garanti
Vi erbjuder två års garanti på alla arbeten som vi utför inom måleri och tapetsering.
Fast kostnad
Vi ger ett fast pris på arbetet som grundas på informationen som kunden ger oss.
Klockren kommunikation
Vi lyssnar till kundens behov och ser till att finnas tillgängliga för frågor under hela projektet.

Din målare i Lund

Måleri kan ta sig många olika uttryck. Detta beror på att behovet av den här typen av tjänster varierar kraftigt från hushåll till hushåll. Vissa behöver målare i Lund för att måla om fasaden på villan. Andra söker målare i Lund för att få ny färg på väggarna inne i hemmet. Ytterligare människor söker sig till yrkesverksamma färg- och måleriexperter för att måla om möblerna. Kort och gott: Det finns många orsaker att söka målare i Lund, och det ställer krav på både hög och bred kompetens. Sådant hittar du hos oss på MangesColor!

Vill du komma i kontakt med våra målare i Lund redan idag? Ring eller maila till oss och be om gratis offert!

vill du komma i kontakt med oss?

MangesColor

Välkommen till MangesColor! Hos oss hittar du några av Lunds mest erfarna yrkesverksamma målare. Vi erbjuder våra tjänster till såväl privatpersoner som organisationer. Under de många år som vi har varit aktiva har vi getts ett gott rykte i staden och branschen. Varje år anlitas våra målare i Lund av allt fler kunder och får medverka vid allt fler varierande projekt.

Goda relationer

En viktig del av vår verksamhet är våra samarbeten. Vi är inte bara de kunskapsmässigt bästa målarna i Lund. Vi är också de mest serviceinriktade målarna i Lund!
- Goda relationer
Det ska vara enkelt och tryggt att vara kund hos oss. Därför ser vi alltid till att ge dig den dialog och trygghet som du har rätt till då du tar hjälp av våra målare i Lund.
- Transparens och kontakt
Du kan alltid nå oss. Detta gäller för alla typer av arbeten som våra målare i Lund utför. Det gäller även innan, under och efter att arbetet är slutfört.
- Avstämning
Säkerhet är A och O på alla de jobb som vi utför som målare i Lund. Kundens och vår egen trygghet är alltid i fokus, och därför låter vi genomföra en avslutande besiktning utefter de protokoll som gäller för måleriarbeten.
- Samarbetspartners och leverantörer
Under åren som aktiva målare i Lund har vi skaffat oss många goda bekantskaper. Om du behöver hjälp med en totalrenovering eller rent av nybyggnation har vi kontakt med bland annat snickare och rörmokare som gärna hjälper till. Vi arbetar dessutom bara med de bästa underleverantörerna vad gäller material och färg som våra målare i Lund använder.

Kompetens och branschkunnighet

Vår kunskap är vårt viktigaste redskap som målare i Lund. Många års erfarenhet av yrket har gett oss kompetens som inte går att få på annat sätt än ihärdigt arbete.
- Erfarenhet
I vårt team av målare i Lund arbetar några av stadens och områdets mest erfarna måleriproffs. Mycket av den färg som du ser på fasader och i fastigheter runt om i staden är deras förtjänst.
- Projektbredd
Med många år som målare i Lund i bagaget har vi utfört alla de typer av måleriprojekt man kan tänka sig. Det gäller måleri alltifrån mindre uppdrag hos privatpersoner till större och mer omfattande projekt i offentliga byggnader.

Kontakta oss för mer information!

Vill du komma i kontakt med oss gällande måleri eller vill veta mer om våra tjänster?

4_rektangel@2x

Målare i Lund - Tjänster

Våra målare i Lund har kompetens inom och erfarenhet av alla typer av måleri. Vi sammanfattar de tjänster vi utför under två övergripande tjänstekategorier:

Utvändig målning

Det finns många olika typer av utvändigt måleri. Våra målare i Lund har utfört det allra flesta. Det kan handla om fasadmålning av varierande slag, från privata trävillor till putsfasader i stora lägenhetshus. Utvändigt måleri kan också handla om fönstermålning.

Invändig målning

Olika typer av invändig målning är några av de tjänster som våra målare i Lund anlitas mest för. Det är förvisso inte särskilt förvånande. Faktum är att en ommålning i hemmet kan ge mycket stor påverkan på både hemmet och måendet. Man mår bra av förändring och när man anlitar målare i Lund kan denna förändring uppnås med relativt små och förhållandevis billiga medel.

Så funkar ROT - För dig som anlitar våra målare i Lund som privatperson

Du vet väl att du kan nyttja ROT-avdraget då du anlitar målare i Lund? Detta gäller för alla privatpersoner och för en lång rad olika tjänster. Då du tar hjälp av MangesColor och våra målare i Lund ser vi till att sköta all papperskorrespondens med Skatteverket. Du kan luta dig tillbaka och njuta av att 30% av arbetskostnaden reduceras!

Kontakta våra målare i Lund idag!

Är det äntligen dags att måla om? Bra tänkt! Ring eller maila till MangesColors målare i Lund och berätta om ditt projekt. Vi återkommer med en kostnadsfri offert till alla som ber om det.

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.