Målning av kontor i Malmö

I den här miljön är du väl försedd med energi och har kul på jobbet. Idag kommer vi att visa dig hur färg kan känna på arbetsplatsen med denna sofistikerade referens till vårt arbete. Vår kund på 7b i ett nytt kontor i Malmö fick ett sensationellt färgkoncept implementerat av oss.

Representativ design av kontor

En byrå hävdar att dess affärslokaler är särskilt representativa och tilltalande för kunder. I detta fall har en reklambyrå utvecklat ett färgkoncept som visar varje rum i en annan färg. De anställdas personliga preferenser beaktades. Vi tog hand om saken med mycket kärlek och implementerade det övergripande konceptet med enorm arbetsintensitet och planering. Dessa inkluderade speciellt handgjorda logotyper, specialanpassade väggbeklädnader med egna motiv, implementering av specialfärger med höga kvalitetskrav, skapande av speciella magnetiska väggytor, specialfärger och så vidare.

Specialfärg

Med en reklambyrå är perfekt utseende nödvändig. Det var en svår uppgift att återskapa speciella rätt-nyanser med en hög grad av mättnad. Vi lyckades perfekt med Nordsjö-design. Färgerna är intensiva, färgstabila och också lätta att rengöra. För de speciella designidéerna för väggproverna tog vi chansen att låta en partner till oss producera väggbeklädnader. Vi kunde till och med perfekt implementera önskan om en magnetisk väggyta för den plana väggen.

Kontakta oss du också får att få professionell målning i Malmö!