Tapetserare – Exklusivt målningsarbete Malmö

Tröttnat på vanliga rum

”Clas, vi behöver dina idéer och råd för vårt vardagsrum och matsal. Vi vill renovera och du borde göra det ”. Johan från Malmö har känt oss länge och är också mycket glad över att titta på våra inlägg på FB. Så det tog inte lång tid innan vi träffades i det kommande projektet för att diskutera lösningar.
Det har varit några saker som har samlats under åren och som tagit sin plats i vardagsrummet och matsalen. Visst, dessa saker är en del av den personliga atmosfären. Steget för en personlig ram ges av väggen, taket och golvet. Deras utseende är ramverket. Ibland är det tyst, subtilt eller med starka slag.
Så också med Johans familj. Renoveringen av vardagsrummet och matsalen har pågått här länge. 50-talets charm var att ge vika och människor kontaktades.

Moderna väggar och tak

”Precis som det passar oss och vårt hem” var meddelandet från Johan, under vårt möte på plats. När jag gick in i vardagsrummet hade jag redan en hel del idéer med vilken uttrycksfullhet tak och väggar. De mäktiga trätaken var mycket överväldigande för mig och väggytorna gav mycket utrymme för sofistikerade tekniker. Konsultationen fortsatte med ett omfattande koncept och jag kunde presentera mina idéer för utformningen av rummen. Jag kände redan att Johan var förtjust i mina idéer och tillsammans satt vi ramarna för omfattningen. Jag skrev det krävande och omfattande programmet i ett mycket detaljerat erbjudande.

Renoveringsarbetet

Renoveringsarbetet är alltid väldigt spännande. De dagliga förändringarna märks särskilt för våra kunder. För oss, även efter så lång tid, finns det alltid dessa speciella ögonblick när rum förändras.

Tapetsering, målning och till och tak

Mycket har hänt och förändringarna i rummen är underbara. Från och med att måla trätaket i vitt målade vi fönsterkarmar, dörrar, paneler och pelare i vitt. Skiljeväggar i vardagsrummet och matsalen är designade med en mycket högkvalitativ teknik med marmorpulver från Nordsjö-special. Här i färgskala – kalksten. Som en speciell höjdpunkt fick den rundade väggen i vardagsrummet en vacker designtapet av. Vi målade alla ytor som ska målas med den högkvalitativa isoleringsfärg. Jag tycker också att det är särskilt bra att vår klient spontant implementerade idén med röststyrning för belysningskontroll. Sammantaget ser det nu runt ut. I matsalen finns en vit skänk på väggen och sedan är allt klart.
Sammantaget ett underbart projekt.

Kontakta oss om du behöver en målare i Malmö