Trappmålning

I januari 2016 ringde telefonen och ”mr T” , informerade oss om några renoveringsbegäranden för en nyligen förvärvad fastighet. Internetforskningen i slutet av renoveringsfasen var en mycket värdefull och informativ beröringspunkt för familj ”mr T”. Med denna fantastiska känsla gick den direkt till konsultationsfasen. Ett bra möte full av uppskattning, idéer och inspiration. Jag älskar avslappnade människor som är öppna för nya saker och som alltid är motiverade att gå igenom livet. ”mr T” hade exakta idéer om det nya hemmet och idag skulle jag vilja ge er några insikter.

Rådgivning inom måleriet

Det finns så många idéer, önskemål och behov vid ombyggnad av en befintlig fastighet. Vad får vi implementera? det skrattade i mitt huvud innan jag gick genom dörren in i familjens nya hem. Jag var på tröskeln precis med målarna och såg verkligen fram emot den här möten. Under vår tid på plats tittade vi noga på hela fastigheten och dess skick, och jag noterade alla ”mr Ts” förfrågningar om förändring och hur rummen ska användas senare. Vi tittade på alla ytor och diskuterade möjligheterna till designidéer. I inventeringen fanns det redan ett otroligt antal olika färger på alla befintliga komponenter, dörrar, trappor, golv, köksskåp, från eldstaden och olika väggfärger, som inte harmoniserade med varandra. Hur kan vi lösa detta? En idé var att kraftigt minska de befintliga färgerna, mjuka och släta toner, som ju redan finns i naturstengolvet på ett sammanhängande sätt. Vi kompletterade önskan om färsk färg för tak- och väggområdet med en del designarbete som reducering av element, lyftning av eldstaden från marmorutseende till betongutseende, färgändring av trappan från bok till vit, nya dörrar i vitt, en tidlös brickpegel i köket och ett sömlöst golv på övervåningen. Så kort och gott, ett riktigt projekt!

Ditt val

Jag skrev ner mina nummer, data och fakta digitalt och analogt. När jag kom till kontoret lade jag allt på ett sammanhängande och ordnat sätt och var nöjd med uppfinningen i innehållet i våra data. Ett mycket personligt och förståeligt erbjudande är mycket viktigt för mig och säkerställer tydlighet för den andra personen. Inga dolda kostnader, allt på bordet med massor av uppgraderingsalternativ. Med alla överenskomna önskningar och några fler godbitar skickar jag erbjudandet till ”mr T”. Det tog inte lång tid och beställningen bekräftades. Och vet du vad? En målare, ett erbjudande, ett ord, ett pass! allt i ett.

Täckning före målning

Vi öppnade av projektet med stor glädje. Täckning, skydd, sortering och otroligt mycket annat förberedande arbete föregick det slutliga slutbehandlingen.

Måla trapporna i vitt

En viktig punkt i konstverket och förändringsprocessen var trätrappan i dess välkända bokutseende. Den gamla trätonen och naturstengolvet på bottenvåningen var inkonsekvent med varandra. Ommålningen av trappan utgör en enorm del av den nya känslan av rymd.

Sömlöst loftgolv

Det var ett terrakottafärgat kakelområde på övervåningen som vi inte riktigt gillade. Koordinerad med det övergripande konceptet måste de senaste ge vika för det fräscha utseendet och loftstämningen. Idén om det sömlösa betonggolvet kändes mycket bra för alla och efter ett prov togs beslutet snabbt. Det sömlösa golvet på permanentmonterade plattor rekommenderas särskilt, eftersom inget står i vägen med en konstruktionshöjd på 6 mm.

Öppen spis i terrakottafärg

Ett öppet vardagsrum, rymligt, smart och vackert. Men den befintliga spisen, som det terrakottafärgade kaklat golvet, var på något sätt störande. Vad kan du göra där? Även här har vi avslappnade idéer som är hållbara, vackra och värdefulla. Till exempel mycket fin betongutseende som är gjord för hand med kärlek.

Inredning: En stor del av målningsarbetet

En stor del av målningsarbetet kunde avrunda det övergripande konceptet för mjuka rum. Takytorna var målade vita och alla väggytor i vardagsrummen visar en helt ny sida med en mjuk, varm snygg grå ton. Ett helt framgångsrikt projekt som gör ”Mr T” mycket glad.

Levererar lite till

”Förvänta dig mer” betyder också överraskade kunder, särskilt när det är mycket arbete och vi levererar den kompletta tjänsten. Men det som alltid anländer till mega är vår städtjänst i slutet av projektet. Vi har bra nätverk och har en lösning för nästan varje begäran.

Kontakta oss du också om du vill ha professionell målning i Malmö!